۱۴۰۰ اسفند ۴, چهارشنبه

14 مزایا و معایب نوشتن بیزینس پلن

 

مزایا و معایب نوشتن بیزینس پلن استارت آپ

آیا نوشتن بیزینس پلن ضروری است؟

اکثر مردم می گویند که شما باید حداقل نوعی طرح توجیهی داشته باشید که به شما در هدایت کسب و کارتان کمک کند. با این حال، گاهی اوقات یک فرصت آنقدر عالی است که شما فقط باید درست بپرید و قبل از ناپدید شدن آن را بگیرید.

با این حال، اگر می‌خواهید بودجه یا رشد پایدار باشد، شانس خوبی وجود دارد که برای دستیابی به موفقیت، نیاز به نوشتن بیزینس پلن داشته باشید.

مزایا و معایب نوشتن بیزینس پلن – طرح توجیهی استارت آپ

مزایا و معایب نوشتن بیزینس پلن

در اینجا برخی از مزایا و معایب نوشتن بیزینس پلن وجود دارد که باید در حین انجام فرآیند ایجاد و سپس اجرای کسب و کار خود در نظر بگیرید.

مزایای نوشتن بیزینس پلن چیست؟

طرح کسب و کار راهنمایی است که می توانید از آن برای کسب درآمد استفاده کنید. با درک اینکه کسب‌وکار شما در مورد چیست و احتمالاً چگونه عمل می‌کند، می‌توانید ببینید که هر نتیجه دریافتی چگونه می‌تواند بر سود شما تأثیر بگذارد. با نوشتن بیزینس پلن جامع، شما آماده خواهید بود که بدون توجه به آنچه در طول هر روز اتفاق می افتد، اقدام کنید. در اینجا برخی از مزایای بیشتر برای فکر کردن وجود دارد.

  1. نوشتن بیزینس پلن نگاهی اجمالی به آینده به شما می دهد.

یک طرح کسب و کار به شما کمک می کند تا یک ایده را پیش بینی کنید تا ببینید آیا آن پتانسیل موفقیت آمیز است یا خیر. هیچ دلیلی برای ادامه اجرای یک ایده وجود ندارد، اگر این ایده فقط برای شما هزینه داشته باشد، اما این کاری است که اگر بدون فکر کردن به چیزها همه چیز را انجام دهید. حتی اگر آینده نامشخص به نظر می رسد، باز هم نگاهی اجمالی به کسب و کار خود خواهید داشت.

  1. با نوشتن بیزینس پلن می دانید که چگونه منابع خود را تخصیص دهید.

در حال حاضر چه مقدار موجودی باید داشته باشید؟ چه نوع بودجه ای باید داشته باشید؟ برخی از منابعی که کسب و کار شما باید داشته باشد ترسناک خواهند بود. وقتی می توانید ببینید که آینده مالی بالقوه شما چگونه خواهد بود، می توانید تغییراتی را در سفر خود ایجاد کنید تا بتوانید از موانعی که در مسیر موفقیت بر سر راه شما قرار می گیرند اجتناب کنید.

  1. داشتن طرح کسب و کار برای اعتبار ضروری است.

برای اینکه یک موسسه مالی به شما خط اعتباری بدهد، باید طرح تجاری خود را به آنها ارائه دهید. این طرح به مؤسسه مالی این فرصت را می دهد که ببیند شما چقدر سازماندهی شده اید تا بتوانند ریسک های وام دهی خود را با دقت بیشتری بسنجند. بیشتر موسسات حتی برای بحث در مورد تامین مالی به شما وقت ملاقات نمی‌دهند مگر اینکه یک طرح تجاری رسمی بنویسید و عملیاتی کنید.

  1. یک بیزینس پلن همه چیز را در کنار هم قرار میدهد

وقتی با افراد متعددی کار می کنید، دیدگاه های متعددی در مورد اینکه چه چیزی بیشترین موفقیت را به همراه خواهد داشت ، خواهید داشت.

این بدان معنا نیست که نظرات دیگران بی اهمیت است. اگر هیچ ساختاری در ارتباط با یک تجارت وجود نداشته باشد، افراد با عقاید متفاوت تمایل دارند که سرکشی کنند و فقط کارهای خود را انجام دهند. با اطمینان از اینکه همه چیز در یک بیزینس پلن نوشته میشود ، می‌توانید این انرژی‌های خلاقانه را به ایده‌هایی هدایت کنید که شانس بیشتری برای موفقیت برای شرکت شما به ارمغان می‌آورند.

  1. به دیگران این امکان را می دهد که بدانند شما این تجارت را جدی می گیرید.

نوشتن بیزینس پلن برای آن ایده به این معنی است که شما ایده را جدی تر می گیرید. به دیگران نشان می دهد که به ارزش آن اطمینان دارید و مایلید از آن حمایت کنید.

شما می توانید مقاصد خود را به طور مؤثرتری بیان کنید، ارزش ایده خود را توضیح دهید و نشان دهید که چگونه رشد آن می تواند به دیگران کمک کند.

بیزینس پلن

 طرح توجیهی

بیزینس پلن

نوشتن طرح کسب و کار - برای استارتاپ

طرح توجیهی

۱۴۰۰ اسفند ۳, سه‌شنبه

نوشتن طرح توجیهی برای ثبت شرکت استارتاپ

نوشتن طرح توجیهی برای ثبت شرکت استارتاپ



طرح توجیهی ( بیزینس پلن Business plan ) مانند نقشه‌ راه است. ارزوی ثبت شرکت در یک کشور دیگر بدون نقشه 
یک ضرب المثل وجود دارد: شکست در برنامه ریزی یعنی برنامه ریزی برای شکست. این یکی از دلایلی است که طرح توجیهی شما یکی از مهم ترین اسنادی است که باید هنگام شروع یک کسب و کار جدید تهیه کنید. نیاز به یک طرح توجیهی یک مسئله نسبتاً رایج است. طبق گزارش اداره تجارت کوچک ایالات متحده (SBA)، تنها 67.6 درصد از مشاغل جدید حداکثر دو سال زنده می مانند. به عبارت دیگر، از هر 3 سرمایه گذاری جدید، 1 مورد 24 ماه دوام نخواهد آورد . به نمونه طرح توجیهی توجه نمایید.


تنها حدود نیمی از کسب و کارهای کوچک میتوانند جشن تولد پنج سالگی خود بگیرند. در حالی که دلایل زیادی برای شکست کسب و کارهای کوچک وجود دارد، بسیاری از رایج ترین آنها به طور هدفمند در بیزینس پلن ها مورد توجه قرار می گیرند.

طبق داده‌های CB Insights، برخی از رایج‌ترین دلایل شکست کسب‌وکارها عبارتند از:

  • بدون نیاز به بازار: هیچکس چیزی را که شما می فروشید نمی خواهد.
  • کمبود سرمایه: مسائل مربوط به جریان نقدینگی یا کسب و کارها به سادگی از بین می روند.
  • تیم ناکافی: این امر بر اهمیت استخدام افراد مناسب برای کمک به شما در اداره کسب و کارتان تاکید می کند.
  • رقابت سخت: زمانی که رقبای زیادی در فضای خود دارید، ایجاد سود ثابت دشوار است.
  • قیمت گذاری: برخی از کارآفرینان محصولات یا خدمات خود را بسیار بالا یا بسیار پایین قیمت گذاری می کنند - هر دو سناریو می توانند دستور العملی برای فاجعه باشند.

تمرین نوشتن طرح توجیهی می تواند به شما کمک کند از این اشتباهات بزرگ جلوگیری کنید. خواه پیش‌بینی جریان نقدی باشد یا تجزیه و تحلیل تناسب محصول با بازار، هر بخش از یک طرح توجیهی می‌تواند به شناسایی برخی از آن اشتباهات بالقوه حیاتی قبل از وقوع کمک کند. به عنوان مثال، از حذف ایده ای که واقعاً دوستش داشتید نترسید، اگر معلوم شد که نیازی به بازار نیست. با خودت صادق باش!


طرح توجیهی استارتاپ چیست؟

طرح توجیهی سندی است حدودا 60 تا 70 صفحه که نحوه دستیابی به اهداف تجاری خود را مشخص می کند و شامل اطلاعاتی در مورد محصول، استراتژی های بازاریابی ، فروش و امور مالی، ریسک ، ... شما می باشد. زمانی که در حال ثبت شرکت استارتاپ در کانادا ، انگلیس ، فنلاند ، استرالیا هستند، باید به دنبال نوشتن طرح توجیهی مناسب باشید و با رشد کسب و کارتان به به روز رسانی آن ادامه دهید.

راه امکان‌پذیر است، اما این کار شانس ورشکسته شدن و از دست دادن سرمایه خود را افزایش میدهید.

۱۴۰۰ بهمن ۲۵, دوشنبه

طرح توجیهی استارتاپ ویزا

 سوالات متداول در مورد طرح توجیهی استارتاپ ویزا

یک طرح توجیهی استارتاپ کوچک ممکن است شامل یک تا 10 صفحه باشد و حداقل شامل توجه گذرا به موارد مهمی مانند مفاهیم تجاری، نیازهای مالی، برنامه های بازاریابی و صورت های مالی، به ویژه جریان نقدی، ترازنامه، و پیش بینی درآمد باشد.
سوالات متداول در مورد طرح توجیهی استارتاپ ویزا

۴ نوع طرح کسب و کار چیست؟

طرح توجیهی کوچک:

یک طرح توجیهی استارتاپ کوچک ممکن است شامل یک تا ۱۰ صفحه باشد و حداقل شامل توجه گذرا به موارد مهمی مانند مفاهیم تجاری، نیازهای مالی، برنامه های بازاریابی و صورت های مالی، به ویژه جریان نقدی، ترازنامه، و پیش بینی درآمد باشد. . این یک راه عالی برای آزمایش سریع مفهوم تجاری یا اندازه گیری علاقه یک شریک بالقوه یا سرمایه گذار جزئی است. همچنین می تواند به عنوان یک پیش درآمد ارزشمند برای یک طرح کامل در آینده عمل کند. بیزینس پلن استارتاپ

طرح توجیهی برنامه کاری:

برنامه کاری ابزاری برای راه اندازی کسب و کار شما است. باید در جزئیات طولانی باشد اما ممکن است در ارائه کوتاه باشد. مانند یک طرح توجیهی کوچک، احتمالاً هنگام تهیه یک برنامه کاری می توانید درجه بالاتری از صراحت و غیر رسمی بودن را تحمل کنید.

طرح توجیهی معرفی:

اگر یک برنامه معرفی را انتخاب کنید، با استرس کم آن بر جذابیت و تاثیرگذاری آرایشی، و اهرم را بچرخانید تا توجه به ظاهر بصری آن را افزایش دهید، در نهایت به یک طرح ارائه خواهید رسید. این طرح برای نمایش به سرمایه گذاران، سرمایه گذاران، سهامداران و سایر افراد خارج از شرکت مناسب است.

۱۴۰۰ بهمن ۲۴, یکشنبه

نوشتن طرح کسب و کار

10 مرحله برای نوشتن طرح کسب و کار عبارتند از:

  1. یک خلاصه اجرایی ایجاد کنید.
  2. شرح شرکت خود را بنویسید
  3. تحقیقات بازار و پتانسیل را خلاصه کنید.
  4. تجزیه و تحلیل رقابتی انجام دهید.
  5. محصول یا خدمات خود را شرح دهید.
  6. یک استراتژی بازاریابی و فروش ایجاد کنید.
  7. اطلاعات مالی کسب و کار خود را جمع آوری کنید.
  8. سازمان و مدیریت خود را شرح دهید.



طرح توجیهی

بیزینس پلن

https://bit.ly/3sDSDlb

https://bit.ly/3v3rtar

در هسته خود، طرح های تجاری دارای 5 اطلاعات اساسی هستند. آنها شامل شرحی از کسب و کار شما، تجزیه و تحلیل محیط رقابتی شما، یک برنامه بازاریابی، بخشی در مورد منابع انسانی (نیازهای افراد) و اطلاعات کلیدی مالی هستند.



مشاوره بازاریابی و آموزش مدیریت بازاریابی


نوشتن طرح توجیهی

 

نوشتن طرح توجیهی ( طرح کسب و کار تجاری ، بیزینس پلن Business Plan) یک ابزار بسیار مهم و استراتژیک برای کارآفرینان است. یک طرح توجیهی خوب نه تنها به کارآفرینان کمک می کند تا بر مراحل خاصی که برای موفقیت ایده های تجاری لازم است تمرکز کنند، بلکه به آنها در دستیابی به اهداف کوتاه مدت و بلند مدت نیز کمک می کند. بنجامین فرانکلین زمانی گفت: "اگر نوشتن برنامه کسب و کار خود شکست بخورید، پس در حال برنامه ریزی برای شکست هستید." (بنجامین فرانکلین).

در حالی که نوشتن طرح توجیهی - طرح کسب و کار تجاری - برای کارآفرینی ضروری است، اما هر کارآفرینی نیاز به آن را نمی بیند. بسیاری از آنها تمایلی به نوشتن طرح توجیهی خود ندارند و مقالات متعددی در اینترنت وجود دارد که ادعا می کنند طرح توجیهی -طرح تجاری - مرده یا نامربوط است. البته همه با آن موافق نیستند. تعداد زیادی از کارشناسان تامین مالی کسب و کار از این ایده حمایت می کنند که داشتن یک طرح توجیهی خوب کافی نیست.

طرح توجیهی شرکت تست نرم افزار – ویزای استارتاپ انگلیس

 طرح توجیهی شرکت #تست_نرم_افزار – ویزای استارتاپ انگلیس


طرح توجیهی شرکت تست نرم افزار توسط مهندس م.ت دارای دکتری نرم افزار از دانشگاه ملبورن به تیم تخصصی طرح توجیهی سفارش داده شد.

این نرم افزار با تحلیل ساختار برنامه ها ،گزارش بسیار جالبی با مدیران شرکتها میدهد. بنابراین ایشان قرار با نوشتن طرح توجیهی ( بیزینس پلن Business Plan طرح تجاری) شرکت خود را در انگلیس با کمک یک شرکت سرمایه گذاری تاسیس نماید.

طرح توجیهی تست نرم افزار های آنلاین خدماتی (بیزینس پلن)
https://business-plan.ir/business-plan-blog/software-testing

#businessplan #بیزینس_پلن
#طرح_توجیهی #مشاوره #انگلیس #IranMCT

طرح توجیهی تست نرم افزار های آنلاین خدماتی (بیزینس پلن)

طرح توجیهی برای تاسی شرکت تست نرم افزارهای آنلاین خدماتی  - ویزای استارتاپ انگلیس

ماموریت

بر اساس متن طرح توجیهی

ما یک شرکت توسعه نرم افزار سفارشی کامل هستیم که راه حل های عالی فناوری اطلاعات تجاری و خدمات مرتبط را به مشتریان در سراسر جهان ارائه می دهیم.

خدمات توسعه ما توسط تیم اختصاصی و پرشور ما هدایت می‌شود تا بهترین شیوه‌های صنعت را همراه با تخصص فناوری و دانش حوزه تجاری برای ایجاد تحول دیجیتال ارائه دهد. مهارت ما در درک چالش های تجاری و شایستگی حرفه ای به ما اجازه می دهد تا تجربه بهتری برای مشتریان خود ایجاد کنیم.



طرح توجیهی شرکت تست نرم افزار

 طرح توجیهی شرکت تست نرم افزار – ویزای استارتاپ انگلیس

طرح توجیهی تست نرم افزار آنلاین خدماتی  – ویزای استارتاپ انگلیس

طرح توجیهی شرکت تست نرم افزار توسط مهندس م.ت دارای دکتری نرم افزار از دانشگاه ملبورن به تیم تخصصی طرح توجیهی سفارش داده شد.

این نرم افزار با تحلیل ساختار برنامه ها ،گزارش بسیار جالبی با مدیران شرکتها میدهد. بنابراین ایشان قرار با نوشتن طرح توجیهی ( بیزینس پلن Business Plan طرح تجاری) شرکت خود را در انگلیس با کمک یک شرکت سرمایه گذاری تاسیس نماید.

طرح توجیهی تست نرم افزار های آنلاین خدماتی (بیزینس پلن)

طرح توجیهی برای تاسی شرکت تست نرم افزارهای آنلاین خدماتی  - ویزای استارتاپ انگلیس

ماموریت

بر اساس متن طرح توجیهی

ما یک شرکت توسعه نرم افزار سفارشی کامل هستیم که راه حل های عالی فناوری اطلاعات تجاری و خدمات مرتبط را به مشتریان در سراسر جهان ارائه می دهیم.

خدمات توسعه ما توسط تیم اختصاصی و پرشور ما هدایت می‌شود تا بهترین شیوه‌های صنعت را همراه با تخصص فناوری و دانش حوزه تجاری برای ایجاد تحول دیجیتال ارائه دهد. مهارت ما در درک چالش های تجاری و شایستگی حرفه ای به ما اجازه می دهد تا تجربه بهتری برای مشتریان خود ایجاد کنیم.

اخبار مدیریت و تجارت