۱۳۹۷ شهریور ۸, پنجشنبه

پیاده سازی برنامه بازاریابی موفق

پیاده سازی برنامه بازاریابی موفق

پیاده سازی برنامه بازاریابی به روش صحیح و مناسب با نیاز بازار ، یکی از دغدغه‌های اصلی سازمان‌ها است.ابتدای هر سال ، سازمان‌ها به خود شرکت‌ها به خود این قول را می‌دهند که امسال برنامه بازاریابی Marketing Plan خود را به شکلی مناسب تدوین نمایند ، اما هرگز آن زمان نرسیده است. برنامه بازاریابی موفق در حد یک پوشه از مدارک که در کشوی میز شما است ، نخواهد بود. برای رسیدن به برنامه بازاریابی موفق باید بدانید که چه کاری را در چه زمانی و توسط چه کسی انجام باید دهید. اینجاست که پیاده سازی برنامه بازاریابی معنی واقعی پیدا خواهد نمود.

پیاده سازی برنامه بازاریابی موفق Implement Your Marketing Plan

اما، چطور استراتژی بازاریابی ( استراتژی مارکتینگ ) مدنظر مدیر یا مشاور سازمان را پیاده سازی نمایید؟ چگونه عملیات بازاریابی شرکت خویش را بر مبنای دستیابی به موفقیت طراحی نمایید .پاسخ به این سوالات ، چیزی است که قصد دارم در این مقاله آن را برایتان تشریح نمایم.

روش پیاده سازی برنامه بازاریابی

  • انتظارات خود را به درستی تنظیم نمایید.

بازاریابی مثل یک تعمیر سریع خودرو نیست. تلاش‌های بازاریابی زمانی به موفقیت خواهد انجامید که به یاد داشته باشید که این یک دو ماراتن است و نه یک دوی ۱۰۰ متر سرعت. ما اغلب به شرکت‌ها می‌گوییم که ۶ تا ۱۲ ماه طول می‌کشد تا بازده تلاش‌های بازاریابی خود را ببینید ، اما دیده‌ایم که فرد و شرکت‌هایی مشاوره ادعا می‌نمایید که می‌توانند در طی یک ماه میزان فروش شرکت را تا ۱۵۰% افزایش و هزینه‌های آن را تا ۴۰% درصد کاهش دهند ؟!!

بیزینس راه دور زدن ندارد ، مگر با رانت و یا برای کلاه‌برداری باشد . برنامه بازاریابی مانند یک گلوله برف است که از بالای کوه به پایین پرت می‌شود . گلوله برفی در ابتدا کوچک است و نیاز به زمان و حرکت دارد تا رشد نماید. اما، اگر این گلوله برف در طی مسیر بتواند برف‌های بیشتری از به دور خود جذب نماید، سرعت رشد آن بیشتر می‌شود. بازاریابی به همین شیوه کار می‌نماید. این تلاش و تلاش برای ساختن پایه‌ای مناسب برای تلاش‌های شما انجام می‌شود. هنگامی‌که انجام می‌دهید، شروع به دیدن حرکتی می‌کنید که در کسب‌وکار شما دنبال آن هستید. ازآنجاکه بازاریابی موفق نیاز به زمان دارد، مدیر سازمان باید درک صحیحی از آن داشته باشد. تنظیم انتظارات مدیر با چهارچوب زمانی یکی از وظایف مدیریت بازاریابی است.

  • تیم سازی نمایید و منابع را حفظ نمایید

چه کسانی در تیم پیاده سازی برنامه بازاریابی شما حضور خواهد داشت؟ مهم این است که فرد یا افراد مناسب را انتخاب نمایید. گاهی اوقات اعضای تیم بازاریابی شامل اعضای بازاریابی فعلی، تیم فروش یا بخش خدمت به مشتری می‌شوند. گاه پیش می‌آید، که شرکت برای پیاده سازی برنامه بازاریابی نیاز به برون‌سپاری داشته باشند یا از تعدادی از فروشندگان کمک استفاده نمایند. در هر صورت، باید مشخص باشد که چه کسی در تیم پیاده سازی برنامه بازاریابی شما باید حضور داشته باشد. همچنین سایر منابع مورد نیاز را بررسی نمایید. آیا ابزار، مواد یا تحصیلات مورد نیاز برای شروع وجود دارد؟ اگر چنین است، مطمئن شوید که این منابع در جای خود به کار گرفته شود.

پیاده سازی برنامه بازاریابی

  • ارتباط افراد با این برنامه بازاریابی

هنگامی‌که تیم بازاریابی خود را تشکیل می‌دهید باید مطمئن باشید که استراتژی بازاریابی  با افراد تیم بازاریابی ارتباط مناسب برقرار نماید . آموزش نیروها در خصوص اهداف سازمان بسیار ضروری است. اطمینان حاصل نمایید که هر یک از اعضای تیم بازاریابی، نقش خود را در چهارچوب تیم و در خصوص فعالیت‌های مرتبط با پیاده سازی برنامه بازاریابی و نحوه کمک برای دستیابی به موفقیت ، درک نموده‌اند.

علاوه بر انتقال اطلاعات در خصوص برنامه بازاریابی به تیم ، شما باید بقیه شرکت را در جریان خلاصه‌ای از برنامه‌های آتی خود قرار دهید. همین باعث ایجاد شور و هیجان در اقدامات بازاریابی شما می‌شود و باعث می‌شود که کل سازمان شما احساس نماید که بخشی از اتفاقات درون سازمان هستند.

  • ایجاد جدول زمانی و تشریح وظایف

اگر استراتژی بازاریابی شما یک جدول زمانی دقیق پروژه گونه نداشته است، اکنون زمان ایجاد آن است. این امر کاملا منطقی است که هر پروژه به وظایف و ضوابط کوچک‌تر تقسیم و تا اقدامات تیم قابل کنترل باشد. برای تعیین جدول زمانی و تشریح وظایف ، می‌توانید از نرم افزار مدیریت پروژه استفاده نمایید. این به شما این امکان را می‌دهد که به راحتی اعضای تیم  و وظایف و بازه‌های زمانی خود را مشخص نمایید. تیم ما از Asana استفاده می‌کند و ما دوستش داریم ! یک ابزار رایگان فوق‌العاده است. فرایندی که برای شما مناسب‌تر است پیدا نمایید و به آن بچسبید تا تیم شما بتواند روی پروژه‌ها خوب پیش روند.

نوشته پیاده سازی برنامه بازاریابی موفق اولین بار در تیم مشاوران مدیریت ایران IranMCT. پدیدار شد.



from تیم مشاوران مدیریت ایران IranMCT https://ift.tt/2opaSu4

۱۳۹۷ مرداد ۳۱, چهارشنبه

مشاوره انتخاب نام مناسب برند ( انتخاب بهترین نام برای برند )

مشاوره انتخاب نام مناسب برند

مشاوره انتخاب نام مناسب برند زمانی مطرح است که یک کارآفرین قصد داشته باشد که انتخاب نام برند خویش را بر اساس یک سری اصول علمی با مشاوره فردی آگاه در حوزه مدیریت برند و برندسازی انجام دهد.

مشاوره انتخاب نام مناسب برند ( انتخاب بهترین نام برای برند )

پیشتر در همین وب سایت تیم مشاوران مدیریت ایران ، چندین مقاله در خصوص انتخاب اسم شرکت ، انتخاب اسم تجاری و …. منتشر نموده‌ایم . در این مقاله سعی خواهیم نمود که در خصوص مشاوره انتخاب نام مناسب برند اطلاعاتی کافی در چند گام در اختیارتان قرار دهیم. برای اینکه انتخاب نام برند خود را به یک مشاور بسپارید ، وی باید چه خصوصیاتی داشته باشد و چه اقداماتی انجام دهد ؟

گام اول : مشاور برند کیست ؟

مشاور برند کسی است که تحصیلات آکادمیک در حوزه بازاریابی داشته باشد و حتما و حتما پایانامه ارشد و یا دکتری وی مرتبط با برند و برندینگ باشد و همچنین سابقه مفید مشاوره در حوزه بازاریابی و برندسازی نیز داشته باشد . شاید این سوالات به دهنتان خطور نماید :

  • آیا باید حتما تحصیلات آکادمیک داشته باشد ؟
  • بله – برای اینکه علم مدیریت برند یک علم بین رشته ای است و دارای عناصر و جنبه های علمی متعددی است که مشاور باید بدانها تسلط ۱۰۰ درصدی داشته باشد.
  • چرا باید پایان نامه وی باید در خصوص برند باشد ؟
  • در تمام مدارس کسب‌وکار و دانشگاه‌های جهان مانند هاروارد و لندن ، سی‌تی ، … مباحث آموزشی در مقطع ارشد اجرایی (گرایش مدیریت بازاریابی MBA ) ، دکتری مدیریت اجرایی DBA  ، دکتری مدیریت PhD بر اساس مفاهیم بازاریابی هستند که تمرکزی بر مدیریت برند ندارند . این تمرکز زمانی ایجاد می‌گردد که فرد میخواهد روی پایانامه خود کار نماید که مرتبط با برند باشد. پس ما چیزی به عنوان “دکترای مدیریت برند”  نداریم ، که البته توی ایران این چیزها توسط برخی مدعیان ، اختراع شده است که بسیار مزحک است.
  • چرا بین رشته‌ای است ؟
  •  فرد متخصص در حوزه برندینگ باید بر علومی مانند علوم روانشناسی ، مباحث هنری ، مدیریت رفتار مصرف کننده ، وب برندینگ ، برندسازی محیطی ، تحقیقات بازار ، روابط عمومی ، رایانه … مسلط باشد. اگر نباشد پس باید به فرض مثال در خصوص هر یک از این موراد یک فردی را به دنبال خود داشته باشد.

گام دوم : انتخاب نام برند

مشاوره در قبل از انتخاب نام باید اطلاعات کافی در خصوص محصولات و خدمات ، تاریخچه شرکت ، استراتژی بازاریابی ( بازارهدف و جایگاه برند ) داشته باشد. مشاور باید در خصوص نام‌های مد نظر به صورت درون سازمانی و برون سازمانی تحقیقات مناسبی انجام دهد .

نامهای انتخاب شده باید بر اساس معیارهای متعددی چک شود :

  • قابلیت ثبت شدن در کشور مد نظر
  • تحلیل نامها بر اساس شاخص های انتخاب نام برند مناسب
  • سلیقه مدیران
  • استراتژی های آتی شرکت در حوزه توسعه بازار و توسعه محصول
  • وب سایت ، شبکه‌های اجتماعی

گام سوم : جمع بندی

مشاوره برند در هنگام رسیدن به لیست نهایی باید بتواند از نام‌های ارائه شده دفاع لازم را انجام دهد که چرا این نام‌ها در نظر گرفته شده اند.

 

مطالب این سایت شامل حمایت از حق مؤلف و مترجم بوده و هرگونه کپی برداری بدون درج لینک منبع پیگرد قانونی دارد

نوشته مشاوره انتخاب نام مناسب برند ( انتخاب بهترین نام برای برند ) اولین بار در تیم مشاوران مدیریت ایران IranMCT. پدیدار شد.



from تیم مشاوران مدیریت ایران IranMCT https://ift.tt/2PvZ4CA

۱۳۹۷ مرداد ۲۵, پنجشنبه

چه عواملی سبب فالو یا آنفالو کردن برند می‌شود ؟ ( دنبال کردن برند یا دنبال نکردن برند )

فالو یا آنفالو کردن برند  

فالو یا آنفالو کردن برند می‌تواند حاوی پیام مهمی باشد. با توجه به اینکه شبکه‌های اجتماعی بخشی ورودی قیف فروش را تشکیل می‌دهند ، مدیریت بازاریابی و یا مدیریت فروش همواره به این سوال فکر می‌نمایند که شبکه اجتماعی چگونه می‌تواند موجب تقویت جایگاه برند شده که به افزایش فروش منجر شود ؟

چه عواملی سبب فالو یا آنفالو کردن برند می‌شود ؟ ( دنبال کردن برند یا دنبال نکردن برند )

عامل کلیدی موفقیت برند برای حضور شایسته در شبکه‌های اجتماعی ، درک مخاطب است ، این همان چراغ هدایت برای تولید محتوا است. حضور موفق در شبکه اجتماعی خود موجب شهرت و اقتدار برند خواهد بود که هدف بازاریابی و عامل فروش است.

نتایج یک تحقیق نشان داده است که چه عواملی سبب فالو یا آنفالو کردن برند می‌شود . چه چیزی کاربر را ناراحت می‌نماید ؟

۵۷.۵ % کاربران از افزایش پست‌های تبلیغاتی بسیار ناراحت هستند و این مهم‌ترین عامل ناراحتی کاربران از برندها است.

چه چیزی کاربر را ناراحت می‌نماید

اما به طور کلی می‌توان عوامل ناراحتی کاربران را چنین بیان نمود :

فالو آنفالو

  • تبلیغات بسیار زیاد
  • استفاده از اصطلاحات محلی یا لغات عامیانه
  • برند نتوانسته شخصیت برند را در آن اکانت به مخاطب القاء نماید
  • تلاش برای خنده‌دار و شوخ بودن ، درحالی‌که برند اصل چنین شخصیتی ندارد
  • پاسخ ندادن به پیام‌ها

 

این به این معنی است که برندها نیاز به تعادل در استفاده از محتوای تبلیغاتی دارند، باید زبان و صدای مطالب خود را بهبود بخشند، پاسخگوتر باشند. نیازی نیست سعی کنید بیش از حد و به صورت سخت‌گیرانه در شبکه اجتماعی حضور داشته باشید تا مخاطب را تحت تاثیر قرار دهید.

چرا کاربران آفالو می‌کنند ؟

follow فالو کردن

۷۳.۴% کاربران یک برند را به علت علاقه به محصولات و خدماتش فالو می‌نمایند، درحالی‌که ۵۸.۸% کاربران بیشتر به خاطر جوایز و پاداش‌ها، علاقه به فالو دارند

مخاطب یک نام تجاری را فالو می‌کند، زیرا :

  • برند سرگرم کننده است
  • پاداش می‌دهد
  • مخاطب به آن حوزه از کسب‌وکار علاقه مند است
  • برای برقراری ارتباط با برند
  • دوستان وی ، آن را دوست دارند یا فالو می‌نمایند

 در برند خود چیزی پیدا کنید که انگیزه‌ای برای دوست داشته شدن یا مورد علاقه بودن توسط کاربران باشد. اگر محتوا سرگرم کننده باشد ، در این حالت محتوا می‌تواند موجب ایجاد شخصیت برند متفاوت گردد.

چرا کاربران آنفالو می‌کنند ؟

graph unfollow آنفالوکردن

۴۶ درصد از کاربران پس از دریافت انبوهی از پیام‌های تبلیغاتی، برند را آنفالو می‌نمایند، درحالی‌که ۴۱.۱ درصد از آن‌ها پس‌ازاینکه متوجه می‌شوند که اطلاعات ارسالی از سوی برند به آن‌ها ارتباط ندارد ، آن را آنفالو می‌نمایند.

همچنین جالب است که  بدانید کاربران کاملا آماده آنفالو کردن برندی هستند که خیلی پست ارسال می‌کنند یا برندهایی که خیلی دیربه‌دیر پست می‌گذارند و یا کمتر پاسخگو هستند. حتی استفاده مکرر از  واژه‌های عامیانه ممکن است عامل مهمی برای آنفالو کردن باشد.  تمام دلایل بالا نشان می‌دهد چرا برندها باید استراتژی خاص خود را داشته باشند. صدای منحصربه‌فرد و تعادل در محتوا موجب خوشنودی مخاطبین  از برنامه‌های برند خواهد بود.

 چگونه رسانه‌های اجتماعی منجر به خرید می‌شوند.

جالب است که بدانید ۵۷ درصد از افرادی که برندی را در رسانه‌های اجتماعی فالو می‌نمایند، به خرید از آن برند علاقه‌مندند. اما باید به طور متوسط ۲ تا ۴ بار در معرض معرفی خدمات برند قرار گیرند، تا وارد فرایند خرید شوند. حتی اگر زمان بیشتری طول بکشد (بااینکه آنان از نحوه تولید محتوا و استراتژی معرفی برند راضی هستند)، چنین کاربرانی همچنان مایل به تبدیل‌شدن به مشتری هستند.

خرید فالو آنفالو دنبال کردن

کدام کسب‌وکارها در رسانه‌های اجتماعی بیشترین علاقه‌مندان را با خود همراه دارند

 به نظر می‌رسد صنعت خرده‌فروشی در میان کاربران در رسانه‌های اجتماعی بیشترین فالوئر را دارند، پس از آن صفحات سرگرمی و کالاهای مصرفی است. همه آن‌ها بر کاربران خود تمرکز دارند و تعامل می‌تواند نقش مهمی در این مسیر داشته باشد.

سازمان‌های دوست داشتنی رسانه‌های اجتماعی

سازمان‌های آزار دهنده در رسانه‌های اجتماعی

 دولت به عنوان مزاحم‌ترین سازمان در نظر گرفته شده است و میانگین پاسخ‌دهی ۱۰.۷ ساعت است که موجب می‌شود که کاری از پیش نرود. بانکداری / مالی، بازاریابی / تبلیغات و املاک و مستغلات نیز در رتبه‌های بعدی هستند و برای همه آن‌ها جالب است که بدانند چرا کاربران آن‌ها را آزار دهنده می‌دانند و چگونه می‌توانند حضور خود را بهبود بخشند. با توجه به پاسخ‌های بالا، این سازمان‌ها بیش از حد از اصطلاحات، پیام‌های تبلیغاتی استفاده می‌نمایند.  همیشه باید در نظر داشت که معتبر بودن، ارائه دیدگاه انسانی و پیدا کردن زمان‌های مناسب برای ارسال مطالب بسیار مهم است.

سازمان‌های آزاردهنده رسانه‌های اجتماعی

 آمار کلیدی :

  • ۸۶ درصد از کاربران رسانه‌های اجتماعی می‌خواهند برندها را در شبکه اجتماعی فالو کنند
  • ۷۱٪ از کاربران یک نام تجاری را به دلیل منفعل بودن ؛ آنفالو می‌کنند
  •  ۷۵٪ از کاربران چیزی خریداری کرده‌اند، که در شبکه اجتماعی مشاهده کرده‌اند
  • ۵۷٪ از کاربران بیشتر از یک برندی خرید می‌نمایند که آن را فالو می‌کنند

برند ، چه می‌آموزد ؟

حضور رسانه‌های اجتماعی برای یک برند فقط مربوط به ارسال محتوا یا حتی نظارت بر نظر و شمارش آرا نیست. مهم است که کاربران خود را درک کند، انتظارات آنان از برند و یا حتی نگرانی‌های آنان در خصوص برند و محتوای تولیدشده را مدنظر داشته باشند.  این مورد به برند این اجازه را می‌دهد تا برای تنظیم استراتژی و ایجاد یک عنصر انسانی و صدایی که شانس ایجاد یک روابط معتبر را داشته باشد، برنامه‌ریزی نماید، ایجاد اعتبار برند موجب افزایش فروش آنلاین و قدرت رقابت آنلاین می‌گردد. هرگز نظر کاربران را نادیده نگیرید و مهم‌تر از همه، هرگز نظراتشان را کمتر از چیزی که است ، ارزیابی ننماید.

حضور و رابطه “اجتماعی و دوستانه” را با موارد زیر ایجاد کنید :

  • یادگیری بیشتر در مورد مخاطبان خود
  •  تراز تعادل با ارزش
  • نوشتن در لحن معتبر
  • اجتناب از زبان جرگه
  • پاسخگو بودن

این به مخاطبان شما کمک می‌کند تلاش‌های اجتماعی شما را قدردانی کند و به محتوای شما بیشتر جذب کند، که در نهایت می‌تواند فرصت‌های جدید (و وفادار) مشتریان را افزایش دهد.

 

مطالب این سایت شامل حمایت از حق مؤلف و مترجم بوده و هرگونه کپی برداری بدون درج لینک منبع پیگرد قانونی دارد.

نوشته چه عواملی سبب فالو یا آنفالو کردن برند می‌شود ؟ ( دنبال کردن برند یا دنبال نکردن برند ) اولین بار در تیم مشاوران مدیریت ایران IranMCT. پدیدار شد.



from تیم مشاوران مدیریت ایران IranMCT https://ift.tt/2PffJdy

۱۳۹۷ مرداد ۱۸, پنجشنبه

واقعیت افزوده در بازاریابی و فروش Augmented Reality

واقعیت افزوده در بازاریابی و فروش

واقعیت افزوده در بازاریابی و فروش گام‌های نخستین را برمی‌دارد . واقعیت افزوده خود از دل داستان‌های علمی و تخیلی بیرون آمد و به‌واسطه تکنولوژی موجود عملی شد و اکنون به علت وجود برنامه متعدد ، می‌توان در زندگی روزمره از آن استفاده نماید. ابتدا بگذارید این واقعیت افزوده Augmented Reality : AR را تعریف نماییم .

واقعیت افزوده در بازاریابی و فروش AR Augmented Reality

واقعیت افزوده چیست ؟

اصطلاح واقعیت افزوده را می‌توان به چند حالت تعریف نمود، شاید بهترین تعریف این باشد : ترکیب داده‌هایی از دنیای واقعی  و فیزیکی به آنچه با ابزارهای دیجیتالی ساخته‌شده است برای ساخت یک چیز جدید. بنابراین، کاربر واقعیتی را می‌بیند که با اطلاعات مناسب و پردازش کامپیوتری تولید شده است. این فضا می‌تواند یک خیابان با مسیر مجازی بر روی آن، وجود مبلمان سه بعدی با مدل‌های متفاوت در سالن پذیرایی و یا حضور بازی با شخصیت‌های کارتونی دیزنی باشد.

تفاوت واقعیت افزوده یا واقعیت مجازی چیست ؟

در واقعیت افزوده و واقعیت مجازی Virtual Reality : VR  کاربر در فضای سه بعدی و از طریق صدا و تصویر باکیفیت تجربه فضای مجازی خواهند داشت، اما تفاوت‌هایی نیز وجود دارد . واقعیت مجازی ، کاربر را در فضایی ایزوله قرار می‌دهد اما در واقعیت افزوده ، کاربر علاوه بر فضا بر عناصر فضا می‌تواند مدیریت داشته باشد و تغییرات مناسب را اعمال نماید. در دنیای واقعیت افزوده، کاربر می‌تواند به اطراف نگاه کرده و می‌تواند به فضای پیرامون خود ، اشیاء مصنوعی اضافه نماید که در به عنوان یک لایه روی فضا مجازی قرار می‌گیرند. در واقعیت افزوده ، الگوریتم کامپیوتر از سنسورها و نشانگرها برای نشان دادن موقعیت کنونی اشیاء فیزیکی و تعیین مکان آن‌ها استفاده می‌نماید. بعدازاین تکنولوژی تصویری از فضای کنونی را با لایه‌های ابزارهای مجازی ترکیب و فضای جدید ایجاد می‌نماید.

واقعیت مجازی از نشانگرهای مشابه و الگوریتم‌های ریاضی استفاده می‌کند، اما محیط کاملا شبیه‌سازی‌شده است. هنگامی‌که کاربر سر خود را چرخانده یا چشم‌ها را حرکت می‌دهد، تصاویر گرافیکی به طور واضح واکنش نشان می‌دهد. توسعه بازار واقعیت افزوده در بازاریابی و فروش . بر اساس گزارش ” Augmented/Virtual Reality Report Q2 “، بازار AR / VR تا سال ۲۰۲۰ تا ۱۵۰ میلیارد دلار افزایش خواهد یافت. سهم از بازار واقعیت افزوده ، ۱۲۰ میلیارد دلار و سهم بازار واقعیت مجازی، تنها ۳۰ میلیارد دلار می‌شود. آخرین تحقیقات توسط Juniper Research نشان می‌دهد که شرکت‌ها و بازارهای صنعتی در سال ۲۰۱۹ به میزان ۴/۲ میلیارد روی بازاریابی و فروش از طریق واقعیت افزوده ، سرمایه‌گذاری خواهند نمود.

پیش‌بینی میزان درآمد ناشی واقعیت مجازی واقعیت افزوده واقعیت افزوده در بازاریابی و فروش

پیش‌بینی میزان درآمد ناشی واقعیت مجازی واقعیت افزوده

مزایای واقعیت افزوده در بازاریابی و فروش

بازاریابی وسیله‌ای است که شرکت‌ها از طیف وسیعی از استراتژی‌ها برای کمک به فروش محصولات خود به مشتری مناسب استفاده می‌کنند. بازاریابی با شناسایی مشتریان هدف شروع می‌شود و با تدوین یک برنامه هدفمند برای تامین نیازهای مشتریان و ایجاد وفاداری طولانی مدت است، پیگیری می‌شود.

واقعیت افزوده یکی از اشکال جدیدتر بازاریابی است که توسط شرکت‌هایی که از آن برای ترکیب دنیای واقعی با تبلیغات آنلاین استفاده می‌شود. این روش بازاریابی به عنوان راه ایده آل برای انتقال پیام‌های متقاعدکننده  به مخاطبان مطرح می‌گردد.

انتشار واقعیت افزوده به صورت ویروسی

تبلیغات دهان‌به‌دهان و به اشتراک‌گذاری اجتماعی، جذب مشتریان جدید را افزایش می‌دهد.

واقعیت افزوده فرصتی برای شخصی‌سازی

شانس ایجاد چیزی منحصربه‌فرد و در نتیجه بیان فردیت خویش، جذاب‌تر از محتوای رسانه‌های استاندارد و روتین است.

بهبود کیفیت محتوا

با واقعیت افزوده شما به کاربران ابزاری برای ایجاد محتویاتی که قبلا نمی‌توانستند شخصا ایجاد نمایند ، خواهید داد.

تعامل موجب حفظ ارتباط

سرگرمی‌ها هنوز بخش مهمی از لیست عوامل جذاب برای یک مدیر است . محتوای هیجان‌انگیز باعث می‌شود کاربران دوباره با برند ارتباط برقرار می‌نمایند.

واقعیت افزوده قصد دارد تا مدت کوتاهی شکل تجارت را تغییر دهد. مزیت واقعیت افزوده در بازاریابی و فروش در توسعه واقعیت افزوده برای گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها این است که سخت‌افزار مناسب در دسترس است و به حس بصری کمک می‌نمایند. در چند سال آینده، تمام کاربران قادر خواهند بود تا لباس مورد نظر خود را بدون مراجعه به فروشگاه فیزیکی به صورت مجازی بپوشند و یا اینکه مبلمان متناسب با منزل خود را در منزل قرار دهند (البته این کار را IKEA در واقع انجام داده است!). واقعیت افزوده در بازاریابی و فروش با کمک فقط اندروید و یا آیفون ارائه می‌شود. علاوه بر این، با پیشرفت تکنولوژی آینده، دیگر احساس انسانی مانند بویایی و لامسه ظاهر خواهند شد. نوآوری‌های جدید مانند واقعیت افزوده ، فرصت‌های جدیدی را برای تعداد وسیعی از بازارها و حوزه‌ها، از جمله بانکداری، املاک، مراقبت‌های بهداشتی، و تولید، ارائه می‌دهند :

واقعیت افزوده  در بازاریابی و فروش

ایجاد برنامه واقعیت افزوده ( اندروید و  iOS ) می‌تواند به کشف تجربه جدید در هر دو بازار خرید آفلاین و آنلاین برای مشتریان کمک نماید. همچنین از واقعیت افزوده (کمک واقعیتی مجازی ) برای کمپین‌های تبلیغاتی می‌توان استفاده نمود.

واقعیت افزوده در آموزش‌وپرورش

واقعیت افزوده فرصت‌های نامحدود برای تدریس و یادگیری را فراهم می‌نماید. واقعیت افزوده، مسیر و شیوه شناختی منحصربه‌فردی که مانند زندگی واقعی باشد ، برای فرد فراهم می‌سازد. فناوری قادر است تا تجربه واقعی روان‌شناختی و فیزیکی را برای استفاده‌کننده به ارمغان آورد و به تجربه مجازی اعتبار می‌بخشد که می‌تواند در زندگی واقعی اجرا شود. در حال حاضر دانشجویان پزشکی می‌توانند اولین اعمال جراحی را بدون آسیب رساندن به بیمار انجام دهند و فضانوردان آینده می‌توانند برای ماموریت فضایی بعدی خویش کاملا آماده شوند.

پیش‌بینی میزان درآمد ناشی واقعیت مجازی واقعیت افزوده واقعیت افزوده در بازاریابی و فروش

واقعیت افزوده در سفر و گردشگری

برنامه‌های GPS همراه با واقعیت افزوده می‌تواند مسیرهای توریستی و مسیرهای جذاب تا یک هدف خاص را کاملا نشان دهد، علائم و نشانه‌های خیابان‌ها را ترجمه کند، اطلاعاتی در مورد گشت‌وگذار در اختیار شما قرار دهد. اضافه کردن یک لایه واقعیت افزوده به موزه‌ها ، کاربران را با تجربه فرهنگی جدید آشنا می‌نماید ، این کار هم اکنون در موزه لوور انجام شده است.  همچنین، مزایای بازاریابی و فروش منحصربه‌فرد برای کسب‌وکار شما وجود دارد.

واقعیت افزوده خانه

نوشته واقعیت افزوده در بازاریابی و فروش Augmented Reality اولین بار در تیم مشاوران مدیریت ایران IranMCT. پدیدار شد.



from تیم مشاوران مدیریت ایران IranMCT https://ift.tt/2OVyRNe

۱۳۹۷ مرداد ۱۰, چهارشنبه

افزایش فروش آنلاین – ۲۵ استراتژی افزایش فروش آنلاین ( قسمت دوم )

افزایش فروش آنلاین

افزایش فروش آنلاین هدف اصلی کسب و کارهای بی شماری است، چه بزرگ و چه کوچک همه یک چیز می‌خواهند.اینکه شما صاحب ( پاپ آپ شاپ) Pop-Up Shop باشید یا مدیر یک غول عظیم تجارت الکترونیک مانند آمازون فرقی ندارد. همه به دنبال استفاده از انواع رسانه‌ آنلاین در دسترس برای افزایش فروش آنلاین خویش هستند. خوشبختانه،  روش‌های بسیار متنوعی برای فروش بیشتر در اینترنت وجود دارد که بسیاری از آنها را میتوان به سرعت اجرا نمود. این روش‌ها بر روی استراتژی وب برندینگ متمرکز هستند.  در ادامه مقاله راهکارها و استراتژی‌های افزایش فروش آنلاین ( افزایش فروش اینترنتی ) ، به بیان سایر روش‌های افزایش فروش آنلاین خواهیم پرداخت. استراتژی‌های فروش آنلاین اغلب بر آزمون و خطا متکی هستند. ممکن است چیزی که برای یک فردی عالی عمل مینماید، برای دیگری عمل نکند. ممکن است پیدا کردن شیوه های مناسبافزایش فروش آنلاین برای شخص شما ، به زمان و تلاش بیشتر از حد انتظارتان داشته باشد. نکته این است که هیچ کاری نکردن ، بدتر از دستیابی به نتایج دیر هنگام است. اگر به گوگل ترند نیز توجه شود ، میبینیم که این عناوین بسیار سرچ شده است : موفقیت در فروش اینترنتی, موفقیت در فروشگاه اینترنتی,عوامل موفقیت در فروش اینترنتی, راههای موفقیت در فروشگاه اینترنتی, موفقیت در ایجاد فروشگاه اینترنتی, موفقیت فروشگاه اینترنتی, راز موفقیت در فروش اینترنتی, موفقیت فروش اینترنتی,راز موفقیت در فروشگاه اینترنتی, موفقیت در فروشگاه های اینترنتی,

افزایش فروش آنلاین موفقیت در فروش اینترنتی, موفقیت در فروشگاه اینترنتی,عوامل موفقیت در فروش اینترنتی, راههای موفقیت در فروشگاه اینترنتی, موفقیت در ایجاد فروشگاه اینترنتی, موفقیت فروشگاه اینترنتی, راز موفقیت در فروش اینترنتی, موفقیت فروش اینترنتی,راز موفقیت در فروشگاه اینترنتی, موفقیت در فروشگاه های اینترنتی,

بازاریابی وابسته  Affiliate Marketing  را در نظر بگیرید

بازاریابی پورسانتی یا بازاریابی وابسته یکی از انواع بازاریابی است. پیدا کردن فرد / شرکتی که بتواند به شما برای پیدا کردن مصرف‌کننده و فروش محصول به وی به شما کمک نماید، بسیار هیجان‌انگیز است. به جای استفاده از بودجه بازاریابی اساسا باید فردی را پیدا و بکار گمارید که بتواند کارهای مرتبط کار شما به عهده گیرد. در خصوص این بازاریابی پورسانتی یا بازاریابی وابسته ، پیش‌تر مقاله مفصلی منتشر نموده‌اید. اما بد نیست که یک توضیح کوتاهی نیز اینجا ارائه دهیم. در این نوع بازاریابی ، فردی با شما قراردادی تحت عنوان یک فرد وابسته / شرکت وابسته منعقد می‌نماید. شما به آن‌ها لینک‌ها و بنرهای ویژه‌ای می‌دهید که وقتی مخاطبان از سوی وی به سمت شما هدایت شود و خرید نماید. پس از آن، درصد (پورسانتی) مشخصی از فروش را به فرد وابسته / شرکت وابسته می‌دهید. با استفاده از این وابسته، پتانسیل‌های کاری خود را به‌طور فوق‌العاده سریع به حالت بالفعل تبدیل خواهید نمود. تا زمانی که شما راهکارهایی برای جلوگیری از هرزنامه داشته باشید، این وابستگان می‌توانند محصول شما را به تعداد بیشتری از مشتریان معرفی نموده و شانس افزایش فروش آنلاین در مدت زمان کوتاه ، افزایش میابد.

اساسا، استفاده از وابسته برای معرفی نام تجاری بدون صرف هزینه  قبل از فروش محصول است. علاوه بر این، درصدی که شما به وابسته خود می‌دهید ، خیلی بالاتری از تخفیفی نیست که باید به مشتری مستقیم خود بدهید.

فروش مکمل ( فروش متقاطع ) Cross-sell

فروش مکمل Cross-sell ، پیشنهاد فروش محصولات بیشتر است . فروش مکمل ، فرآیندی است که در آن محصولاتی به مشتری نشان داده می‌شود / پیشنهاد داده می‌شود که ممکن است مورد توجه خریداران قرار بگیرد. بعد از اینکه مشتری تصمیم خود را در مورد خرید کالایی نهایی نمود، می‌توان پیشنهاد خرید محصولات مکمل را به مشتری ارائه نمود. برخی از بسترهای تجارت الکترونیک ، الگوریتم‌های یکپارچه‌ای دارند که می‌تواند علایق فرد را بر اساس محصولاتی که بررسی نموده و یا به سبد خرید اضافه نموده است ، تحلیل و تعیین نماید. فروش مکمل را با یک مثال توضیح می‌دهم  : فرض که شما به خرید توپ فوتبال علاقه‌مند باشید ، با سرچ کلمه توپ فوتبال ، سیستم به شما پیشنهادهایی دیگر مانند پیراهن و کفش ورزشی را نشان می‌دهد که شاید شما نیاز داشته باشید. این روند به دلیل سادگی ، در بسیاری از فروشگاه‌های آنلاین مشاهده شده است. این یک یادآوری به مشتری است که خرید وی به یک قلم خاتمه پیدا ننماید.

کمپین بازاریابی ایمیلی

ارسال ایمیل هنوز یکی از معیارهای مؤثر و سودآور بازاریابی برای افزایش فروش آنلاین است. در حقیقت، در جذب مشتری، ۴۰ برابر موثرتر از رسانه های اجتماعی است. بسیاری از شرکت‌ها ، خبرنامه‌های خود را بر اساس صنعتی که بر آن متمرکز هستند، ارسال می‌نمایند. مطالب باید در فرمت بلاگ ارائه شود و بدون اینکه به صورت مستقیم به فروش محصول پرداخته شود. شخصی‌سازی پیام‌ها موجب جلب نظر و ایجاد هاله اعتماد و اطمینان در پیرامون برند می‌شود. موفقیت کمپین بازاریابی ایمیلی به چگونگی طراحی ایمیل یا خبرنامه بستگی بالایی دارد. با ایجاد جذابت برای کاربران دسکتاپ و تلفن همراه ، می‌توانید فروش آنلاین را افزایش دهید . و دلیلش این است که از هر ۳ کلیک زده شده بر روی محتوای ایمیل ، یک کلیک از دستگاه‌های تلفن همراه بوده است. اینکه این پیام‌هایی به صورت دستی ایجاد و ارسال می‌شوند یا ارسال خودکار دارند به میزان اهمیت و سرمایه‌گذاری شما بر این بخش بستگی دارد، اما باید به دنبال روشی باشید که اثرگذاری حداکثری بر مخاطب داشته باشد. تحقیقات نشان می‌دهد که اعمال تغییرات در پیام ارسالی، بر نرخ جذب گیرندگان پیام ، اثر مستقیم خواهد داشت. ارائه یک حس تعامل بهترین روش برای بازاریابی ایمیل است.

 تبلیغات کلیکی

برای افزایش فروش آنلاین خود از تبلیغات کلیکی گوگل یا بینگ استفاده نمایید. تبلیغات کلیکی به شما امکان می‌دهد آگهی خود در مکان‌های بیشتری به نمایش بگذارید. هیچ هزینه اضافی وجود ندارد!  با استفاده از افزونه‌های تبلیغاتی می‌تواند از افزایش فروش آنلاین مطمئن باشد. در مثال زیر، لینک‌هایی تحت عنوان “عینک آفتابی مردانه” و “عینک آفتابی زنانه” است. فردی به دنبال خرید دو جفت عینک Ray Ban جدید است. این تبلیغات بلافاصله در اولین جایگاه در بین نتایج دیده می‌شود و موجب می‌گردد که مشتری به سمت شما آید به‌جای رفتن به سایت رقیب).

تبلیغات کلیکی

 

افزایش‌فروش‌آنلاین ( قسمت اول )

نوشته افزایش فروش آنلاین – ۲۵ استراتژی افزایش فروش آنلاین ( قسمت دوم ) اولین بار در تیم مشاوران مدیریت ایران IranMCT. پدیدار شد.



from تیم مشاوران مدیریت ایران IranMCT https://ift.tt/2n2Kup1

اخبار مدیریت و تجارت