۱۴۰۰ دی ۹, پنجشنبه

ارزش پیشنهادی برند

 

ارزش پیشنهادی و ارزش پیشنهادی برند چیست ؟

در جلسات مشاوره بازاریابی همیشه کارفرمایان این سوال را مطرح میکنند:  مشتری محصول را درست درک نمیکند. چه کنیم ؟

برای اینکه مشتری درک صحیحی از ارزش محصول یا خدمات شما داشته باشد ، باید بتواند ارزش پیشنهادی برند به صورت واضح برای وی تشریح گردد.

برای تعریف ارزش پیشنهادی برند بهتر است که ابتدا بدانیم که ارزش در حوزه کسب و کار چیست، سپس به تعریف ارزش برند پرداخته و سپس تعریف ارزش پیسنهادی را بدانیم و در انتها تعریفی از “ارزش پیشنهادی برند” داشته باشیم.

"<yoastmark

ارزش چیست ؟

ارزش Value در بازارهای تجاری واژه ای در خصوص مزایای فنی، اقتصادی، خدماتی و اجتماعی است که یک مشتری در ازای دریافت چیزی، آن را پرداخت مینماید. این همان قیمت کالا یا خدمات است. ارزش در این حالت با دلار یا یورو تعیین میشود. اما هدف ما این نوع ارزش نیست.

منظور ما از ارزش چیزی است که مشتری در ازای قیمتی که می پردازد به دست می آورد. این چیز لزوما مادی نیست.

پیشنهاد بازار دارای دو ویژگی اساسی است: ارزش و قیمت.

بنابراین افزایش یا کاهش قیمت یک محصول ارائه شده در بازار، موجب تغییر در ارزشی که مشتری از آن کالا یا خدمات دریافت مینماید ، نخواهد شد.

در عوض، انگیزه مشتری را برای خرید آن محصول در بازار تغییر می دهد. حتی زمانی که هیچ پیشنهاد قابل مقایسه ای در بازار وجود ندارد، همیشه یک جایگزین رقابتی وجود دارد.

در بازارهای تجاری، یک جایگزین رقابتی ممکن است این باشد که مشتری تصمیم بگیرد به جای خرید محصول، آن را خودش بسازد.


ارزش پیشنهادی برند

۱۴۰۰ آذر ۳۰, سه‌شنبه

بیزینس پلن چیست؟

 بیزینس پلن

در عصری که بیش از ۵۰ درصد از شرکت‌های کوچک در سال اول شکست می‌خورند، داشتن یک بیزینس پلن شفاف، تعریف‌شده و سنجیده اولین قدم بسیار مهم برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار برای موفقیت بلندمدت است.

بیزینس پلن یک جزء غیرقابل انکار برای راه اندازی هر شرکتی است. برای تامین مالی، مستندسازی مدل کسب و کارتان، ترسیم پیش‌بینی‌های مالی و تبدیل آن تکه ایده کسب‌وکار به واقعیت، کلیدی است.

طرح توجیهی یکی از جدایی ناپذیرترین مراحل در سفر شما به سمت اداره یک کسب و کار کوچک موفق است، چه به عنوان یک تاجر انحصاری، مشارکتی یا شرکت محدود. اینجا جایی است که رویاهای خود را به یک برنامه عملیاتی تبدیل خواهید کرد.

ما به این خواهیم پرداخت که یک بیزینس پلن چیست، چرا به آن نیاز دارید و چگونه می تواند کسب و کار شما را شکل دهد.

 نوشتن بیزینس پلن

بیزینس پلن چیست و چرا به آن نیاز دارم؟

طرح کسب و کار یا بیزینس پلن  یک سند مکتوب ضروری است که شرح و نمای کلی از آینده شرکت شما را ارائه می دهد. همه مشاغل باید یک بیزینس پلن داشته باشند. این طرح باید استراتژی کسب و کار و اهداف کلیدی شما را توضیح دهد تا از جایی که اکنون هستید به جایی که می خواهید در آینده باشید برسید.



۱۴۰۰ آذر ۲۹, دوشنبه

نوشتن بیزینس پلن

 

نوشتن بیزینس پلن برای شرکت نوپا (استارتاپ)

نوشتن بیزینس پلن برای شرکت نوپا (استارتاپ)

بسیاری از کارآفرینان در شرکت نوپا )استارتاپ Startup ( تلاش میکنند که بدون نوشتن بیزینس پلن یا طرح توجیهی (Business plan) کار خود را به پیش ببرند. برخی کارآفریننان در مورد شیوه نوشتن بیزینس پلن یا آگاه نیستند و یا فکر میکنند که کار بیهوده ای است – اما حقیقت این است که داشتن یک برنامه تجاری کمک بسیار بسیار بزرگی است.

 

بسیاری از کارآفرینان در شرکت نوپا )استارتاپ Startup ( تلاش میکنند که بدون نوشتن بیزینس پلن یا طرح توجیهی (Business plan) کار خود را به پیش ببرند. برخی کارآفریننان در مورد شیوه نوشتن بیزینس پلن یا آگاه نیستند و یا فکر میکنند که کار بیهوده ای است – اما حقیقت این است که داشتن یک برنامه تجاری کمک بسیار بسیار بزرگی است.

تحقیقات شش ساله HBR تأیید می‌کند که کسب‌وکارهایی که دارای یک بیزینس پلن مکتوب و رسمی هستند در مقایسه با همتایان خود که برنامه ای مکتوب ندارند، ۱۶ درصد بیشتر احتمال دارد که به اهداف مالی خود دست یابند.

نوشتن یک بیزینس پلن می تواند دنیای متفاوتی را برای کارآفرینانی که خواهان تامین مالی خارجی (دریافت وام یا ورود شرکت تجاری) هستند ایجاد کند.

بیزینس پلن شامل تعیین مشتریان هدف، تعیین چرایی و چگونگی انتخاب اینمشتریان، و چگونگی دستیابی به آنها از طریق کمپین های بازاریابی را شامل می شود.

در این مقاله، شرکت تیم مشاوران مدیریت ایران IranMCT بهترین نکات در مورد نحوه ایجاد یک طرح کسب و کار استارت آپی به اشتراک می گذارد تا به سازمان شما کمک کند تا با گامهای قوی و صحیح شروع به کار کند.

۱۴۰۰ آذر ۲۸, یکشنبه

۴۰ دلیل نیاز به یک طرح تجاری (بیزینس پلن)

طرح تجاری (بیزینس پلن)



۴۰ دلیل نیاز به یک طرح تجاری  (بیزینس پلن / طرح کسب و کار )

دلایلی که شما به یک طرح تجاری (بیزینس پلن) نیاز دارید!

اهمیت نوشتن طرح تجاری. اگر بخواهید کسب و کار خود را گسترش دهید یا یک کسب و کار جدید راه اندازی کنید ؛ برای موفقیت بیشتر در کسب و کار خود باید طرح تجاری داشته باشید.

در این مقاله؛ ما قصد داریم ۴۰ دلیل احتمالی که چرا شما به یک طرح تجاری برای شرکت خود نیاز دارید  را بیان کنیم.

 دلایل فواید بیزینس پلن طرح توجیهی طرح کسب و کار تجاری

اهمیت طرح تجاری

ما با هم در مورد نیاز به زمان زیاد برای نوشتن یک طرح تجاری توافق داریم. اما ، پس از نوشتن همه چیز روی کاغذ ؛ شما خروجی دقیقی را که قرار است در آینده به آن برسید تعیین خواهید نمود.

بنابراین ، باید داده های خود را تجزیه و تحلیل نمایید. همین نیاز به تحلیل داده ها است که نیاز به طرح تجاری را نشان میدهد.

بنابراین ، اجازه دهید با این ۴۰ دلیل احتمالی که چرا شما نیاز به یک طرح تجاری دارید ، شروع کنیم.

طرح تجاری برای تصمیم گیری

بیزینس پلن به شما کمک می کند تا در شرایط مناسب تصمیم مناسب بگیرید. طرح تجاری شما را در هر مرحله از کسب و کار در طی پنج سال اول پس از راه اندازی هدایت مینماید. بنابراین ، اگر می خواهید به یک فرد تصمیم گیر تبدیل شوید ، یک بیزینس پلن بنویسید.

طرح تجاری برا شناخت اهداف

طرح تجاری به شما کمک می کند تا بفهمید چه می خواهید و کجا می خواهید بروید. در بسیاری از بخشهای طرح کسب و کار شما ؛ شما باید تمام اهداف و چشم اندازهایی که می خواهید پس از چند سال به آنها برسید ، پوشش دهید.

طرح تجاری برای گرفتن وام

طرح کسب و کار به شما کمک می کند تا بودجه کسب و کار را از بانک های دولتی/خصوصی و سرمایه گذاران دریافت کنید.

بیزینس پلن شما ، نشان دهنده همه مزایای محصولات و خدمات شما است. بنابراین ، سرمایه گذاران به راحتی می توانند سودآوری را در استارتاپ شما بیابند.

بیزینس پلن برای پاسخگویی

پس از نوشتن طرح کسب و کار ؛ در کسب و کار خود تغییرات چشمگیری خواهید دید. شما در پاسخگویی متخصص تر می شوید و امور مالی خود را بهتر از الان مدیریت می کنید.

برای تعریف تیم تجاری

طرح تجاری تعیین می کند که چه شخصی برای چه نوع کاری انتخاب شده است.

پس از مطالعه بیزینس پلن ، مهارت های استخدام بهتری خواهد داشت. زیرا بهتر میدانید که چه کسی را برای چه کاری نیاز دارید. افرادی که طرح تجاری ندارند ؛ پول را برای شخص یا کارمند اشتباه هدر میدهند.

 بیزینس پلن برای پیش بینی آینده

بیزینس پلن شما فرایند و عملیاتی را که قرار است در تجارت خود انجام دهید تعیین می کند. این به وضوح مشخص می کند که در حال انجام چه کاری هستید و در آینده به کجا خواهید رفت.

طرح توجیهی برای سازماندهی بهتر

طرح تجاری به شما کمک می کند تا کسب و کار خود را از هر نظر سازماندهی کنید.

این به شما کمک می کند تا پیش بینی هزینه ها ، پیش بینی درآمد و بسیاری از عناصر کلیدی دیگر سازمان را پوشش دهید.

طرحی برای سرمایه گذاران

بسیاری از افراد ایده تجاری دارند و هیچ اعتباری برای گرفتن وام تجاری از بانک ها ندارند.

بنابراین، طرح تجاری به شما کمک می کند تا از سرمایه گذاران خصوصی و وام دهندگان پول کمک بگیرید.

برای درک بهتر بازار

درک بازار شما رشد تجارت شما را تعیین می کند.

اگر به دنبال فروش خوب در کسب و کار خود هستید ، برنامه کسب و کار داده های تحقیقات بازار را تحلیل و گزارش میدهد . بنابراین میتواند در مورد شرایط فروش محصول خود به صورت صحیحی تصمیم بگیرید.


انواع تبلیغات [ ۱۰ نوع تبلیغ برندهای معتبر ]

انواع تبلیغات

تبلیغات نوعی ارتباط است که حمایت مالی دارد و دارای پیامی مبنی بر ترویج یا فروش یا تلاش برای فروش یک محصول یا خدمات یا ایده است. تبلیغات به عنوان نوعی از ارتباطات بازاریابی IMC طبقه بندی می شود.

امروزه انواع تبلیغات از نظر شیوه اجرا وجود دارد که بازاریابان برای تبلیغ یا فروش محصول یا خدمات خود از آنها استفاده می کنند.

امروزه شرکت ها به طیف گسترده ای از گزینه های تبلیغاتی دسترسی دارند.

تبلیغات می تواند در مکان های مختلف به دست مشتریان برسد، از جمله هنگام تماشای تلویزیون، قدم زدن در شهر یا مرور اینترنت.

برای تعیین اینکه کدام نوع تبلیغات به بهترین وجه با نیازهایش مطابقت دارد، یک شرکت ممکن است نیاز داشته باشد عوامل متعددی مانند بودجه یا مصرف کنندگانی را که می خواهد هدف قرار دهد، در نظر بگیرد.

در این مقاله نمونه هایی از انواع تبلیغات مختلف را معرفی میکنیم که شرکت ها می توانند برای تبلیغ محصولات یا خدمات خود از آنها استفاده کنند.

تبلیغات چیست؟

تبلیغات جزئی از استراتژی بازاریابی یک شرکت است. شرکت ها از تبلیغات برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات در مورد محصولات یا خدمات خود از طریق رسانه های مختلف استفاده می کنند.

چشم انداز تبلیغات با تکنولوژی تغییر کرده است، به طوری که تبلیغات چاپی و پخش به عنوان قالب سنتی و تبلیغات دیجیتال به عنوان یک گزینه مدرن تر عمل می کند.

با استفاده از فناوری، شرکت‌ها راه‌های جدیدی برای هدف قرار دادن مصرف‌کنندگان و ردیابی اثربخشی کمپین‌های تبلیغاتی خود به دست می‌آورند.

انواع تبلیغات در بازار رسانه و انواع تبلیغات برای ایجاد کمیپین تبلیغاتی

انواع تبلیغات

انواع تبلیغات

لیست زیر تشریح انواع تبلیغات است که می توانید از آنها استفاده کنید. به یاد داشته باشید، همیشه می توانید در تبلیغات خود خلاق باشید تا مورد توجه قرار بگیرید

تبلیغات آنلاین

تبلیغات آنلاین Online Advertising یا تبلیغات دیجیتال به عنوان شکلی که در آن پیام از طریق اینترنت منتقل می شود.

برای هر وب سایتی تبلیغات منبع اصلی درآمد هستند. تبلیغات آنلاین در دهه اخیر بسیار محبوب شده است و از انتظارات اکثر کارشناسان تبلیغات فراتر رفته است. ۶۰ درصد درآمد گوگل از تبلیغات به دست می آید و فیس بوک هم همینطور.

تبلیغات آنلاین به قدری موثر شده است که می توان یک تبلیغ خاص را برای یک فرد خاص در سن خاص در یک مکان خاص در یک زمان خاص هدف قرار داد. از نظر قیمت گذاری تبلیغات آنلاین در مقایسه با سایر انواع تبلیغات بسیار ارزان است.

عیب عمده تبلیغات آنلاین این است که در مواقعی افراد روی تبلیغات کلیک نمی کنند، پیام برند به مخاطبان مورد نظرش نمی رسد. همچنین راه اندازی یک وب سایت و نیاز به تخصص فنی دارد که ممکن است برای همه امکان پذیر نباشد.

تبلیغات دیجیتال و تبلیغات آنلاین یکی از سریع ترین انواع تبلیغات است که در حال رشد است.

تبلیغات در یوتیوب، تبلیغات فیس بوک، تبلیغات نمایش داده شده در صفحه نتایج جستجوی گوگل نمونه ای از تبلیغات آنلاین هستند.

مزیت رقابتی چیست ؟ Competitive Advantage

 

تعریف مزیت رقابتی و مزیت رقابتی پایدار چیست ؟

مزیت رقابتی Competitive Advantage و مزیت رقابتی پایدار Sustained Competitive Advantage زمانی مورد بررسی قرار میگیرد که سازمان در به دنبال برنامه ریزی استراتژیک و یا حداقل تعیین جایگاه استراتژیک سازمان در میان رقبا است. اینجاست که مشاور مدیریت استراتژیک به سازمان در تعیین مزیت و تقویت آن کمک مینمایند. حال ببینیم که این واژه به چه معناست و چگونه شکل میگیرد.

مزیت رقابتی به چه معناست ؟

به گفته Investopedia، «مزیت رقابتی صرفاً به معنای عوامل منحصربه‌فردی است که به یک شرکت اجازه می‌دهد کالا یا خدمات را بهتر یا ارزان‌تر از رقبای خود تولید کند. توجه داشته باشید که این عوامل به واحد تولیدی این امکان را می‌دهد که در مقایسه با رقبای خود، فروش بیشتری یا حاشیه‌های برتر تولید کند.»

مزیت رقابتی پایدار چیست ؟

به زبان ساده، مزیت رقابتی پایدار به توانایی‌ها، دارایی‌ها یا ویژگی‌های منحصربه‌فرد یک شرکت اشاره می‌کند که بازسازی، تکرار، یا پیشی گرفتن از آنها برای دستیابی به موفقیت یا سهم گیری دشوار است. این مزایا دارایی‌ها، ویژگی‌ها یا توانایی‌های شرکت هستند که کپی برداری یا بهتر از آن بودن دشوار است.

“مزیت رقابتی پایدار موقعیت برتر یا مطلوب در دراز مدت نسبت به رقبا ایجاد کند.”

Competitive Advantage مزیت رقابتی پایدار چیست ؟

مزیت رقابتی چگونه چه کاری میکند ؟

یک ویژگی منحصر به فرد یک شرکت که ممکن است به راحتی قابل بازسازی نباشد، همان مزیت رقابتی است. مزیت ویژگی‌ای است که یک کسب‌وکار در طول زمان پرورش می‌دهد.

سه عامل اصلی وجود دارد که می تواند در نحوه شکل گیری و توسعه مزیت یک کسب و کار نقش داشته باشد:

  1. درک کامل بازار هدف.
  2. اجرای استراتژی ها.
  3. نظارت بر پیشرفت و عملکرد.

چرا داشتن مزیت رقابتی مهم است ؟

  1. این به شما کمک می کند تا پیشرفت را با دقت و وضوح بیشتری اندازه گیری کنید.
  2. به سازمان شما کمک می کند تا با اطمینان کامل رشد کند.
  3. به شما اجازه می دهد منابع (زمان، استعداد و دارایی ملموس) خود را بر به دست آوردن حداکثر نرخ بازگشت سرمایه ROI متمرکز نمایید.
  4. ثبات و قابلیت پیش بینی را به جریان درآمدی شما القا می کند.
  5. به شما کمک می کند به حداکثر شتاب سازمانی برسید
  6. هزینه های بازاریابی غیر ضروری، جذب نیرو و جذب سرمایه را کاهش می دهد.

مزیت رقابتی در حوزه مدیریت استراتژیک چیست ؟

انواع استراتژی بازاریابی

 

استراتژی بازاریابی Marketing Strategy استراتژی مارکتینگ یا راهبرد بازاریابی

فرقی نمی‌کند شما مدیر یک شرکت چندملیتی باشید یا به تازگی شروع به کار در اولین کسب و کار کوچک خود کرده‌اید، هر شرکتی در جهان به یک استراتژی بازاریابی (استراتژی مارکتینگ) موثر برای ایجاد آگاهی از برند و سوق دادن مشتریان جدید به محصولات و خدمات خود نیاز دارد. با این حال، اگر هرگز در نوشتن استراتژی های بازاریابی شرکت نکرده‌اید، گفتن آن آسان‌تر از انجام آن است.

مؤثرترین استراتژی‌های بازاریابی، هر جنبه‌ای از جریان بازاریابی را در نظر می‌گیرند، از درک کامل شخصیت‌های مخاطب شما تا بودجه بازاریابی مشخص و موارد دیگر. در استراتژی بازاریابی شرکت چیزهای زیادی برای پوشش وجود دارد.

در این راهنما، ما قصد داریم در ابتدا به تعریف استراتژی بازاریابی بپردازیم و سپس به برخی از بهترین استراتژیهای بازاریابی در تمام دوران‌ها نگاهی بیندازیم و توضیح دهیم که چگونه می‌توانید از انواع مختلف استراتژی‌های بازاریابی برای به حداکثر رساندن بازده خود در کمترین زمان استفاده کنید.

استراتژی بازاریابی marketing strategy استراتژی مارکتینگ

استراتژی بازاریابی چیست ؟

استراتژی بازاریابی (استراتژی مارکتینگ Marketing Strategy) یک استراتژی است که اهداف بازاریابی یک سازمان را در یک کل منسجم یکپارچه می کند. به‌طور ایده‌آل برگرفته از تحقیقات بازار، بر ترکیب محصول ایده‌آل برای دستیابی به حداکثر پتانسیل سود تمرکز دارد. استراتژی مارکتینگ در یک برنامه بازاریابی تعیین می شود.

مارکتینگ استراتژی نتیجه تصمیم گیری در مورد نحوه تبلیغ یک محصول یا خدمات خاص به مشتریان هدف است. استراتژی های بازاریابی برای افزایش فروش، عرضه محصولات جدید و به طور کلی تامین سود برای یک شرکت استفاده می شود.

استراتژی ها شامل ساخت و اجرای آمیخته بازاریابی است. آمیخته بازاریابی، که به عنوان 4p یا 7p نیز شناخته می شود، به محصول، قیمت، بسته بندی، تبلیغ و مکان یا توزیع اشاره دارد.

مانند یک برنامه بازاریابی، استراتژی بازاریابی شما باید “P” بازاریابی را پوشش دهد:

  • محصول – چیزی که می خواهید بفروشید
  • قیمت – حاشیه سود، بودجه بازاریابی و غیره
  • مکان – از چه کانال ها یا پلتفرم هایی استفاده خواهید کرد؟ (به عنوان مثال، آیا در رسانه های اجتماعی تبلیغ می کنید، از بازاریابی ایمیلی استفاده می کنید یا آفلاین می شوید؟) در نظر بگیرید که مشتریان شما در حال حاضر وقت خود را برای مکان های بازاریابی بهینه می گذرانند.
  • پروموشن (ارتقاء)- برای رسیدن به چه چیزی تلاش می کنید؟ (آیا امیدوارید حضور خود را در رسانه های اجتماعی ایجاد کنید، درک برند را افزایش دهید، محصول جدیدی را تبلیغ کنید یا چیز دیگری؟)
  • مردم – مخاطبان هدف شما چه کسانی هستند؟ چه چیزی آنها را هدایت می کند

هنگامی که به این سوالات پاسخ دادید، در موقعیتی عالی برای شروع ساختن استراتژی بازاریابی شرکت خود خواهید بود.

استراتژی مارکتینگ کسب و کار شما را بر اساس اهداف کلی کسب و کارتا شکل می دهد. این شامل ت


بیزینس پلن نروژ – سیستم گرمایش و سرمایش HVAC

 بیزینس پلن نروژ – سیستم گرمایش و سرمایش HVAC

اقامت نروژ از طریق بیزینس پلن نروژ برای ثبت شرکت در نروژ – سیستم تهویه مطبوع

بیزینس پلن نروژ

آقای مهندس n.m سفارش نوشتن بیزینس پلن (طرح توجیهی Businss Plan طرح تجاری) خود را به تیم تخصصی طرح توجیهی ارائه داد.

ایشان دارای 17 سال سابقه کار در حوزه نصب ، راه اندازی و تعمیر سیستم های حرارتی و برودتی در آمریکا جنوبی بودند.

بنابراین برای مهاجرت به نروژ نیاز به یک بیزینس پلن به زبان انگلیسی نیاز داشتند که بتواند به صورت صحیح بازار HVAC را  تحلیل نماید و موجب جلب نظر افسیر پرونده وی در وزارت خارجه نروژ گردد.

بیزینس پلن نروژ - خدمات نصب سیستم گرمایش و سرمایش HVAC

HVAC مخفف Heating, Ventilation and Air Conditioning است و به سیستم های کنترل آب و هوای نصب شده در خانه ها یا املاک تجاری اشاره دارد.

به سیستم‌های مختلفی اطلاق می‌شود که برای انتقال هوا بین مناطق داخلی و خارجی، همراه با گرمایش و سرمایش ساختمان‌های مسکونی و تجاری استفاده می‌شوند.

همچنین سیستم هایی هستند که هوای داخل خانه را فیلتر و تمیز می کنند و سطح رطوبت را در سطوح مطلوب حفظ کنند.

بنابراین، پیمانکار HVAC، تجارتی است که تکنسین های خدمات آن وظیفه نصب، نگهداری و تعمیر آن سیستم ها را بر عهده دارند.

مشخصات بازار HVAC

بر اساس بیزینس پلن نروژ – خدمات نصب سیستم گرمایش و سرمایش HVAC

نروژ قرار است اولین کشور در سراسر جهان باشد که استفاده از گاز برای گرم کردن ساختمان ها را ممنوع می کند.

این کشور اسکاندیناوی که بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز طبیعی در جهان خارج از خاورمیانه است، استفاده از نفت و پارافین برای گرم کردن ساختمان ها را از سال 2023 به بعد به طور کامل متوقف خواهد کرد.

یکی از راه حل ها استفاده از پمپ حرارتی منبع هوا (ASHP) است که توسط دولت های اروپایی به ویژه در بریتانیا، آلمان و کشورهای اسکاندیناوی تشویق می شود.

بیزینس پلن کلاب جاز در تورنتو

 بیزینس پلن کلاب جاز در تورنتو – کانادا

آقای ساموئل از کشور برزیل به کانادا مهاجرت نموده است. ایشان برای دریافت وام و جذب سرمایه گذار نیاز به ارائه بیزینس پلن (طرح توجیهی Business Plan طرح تجاری)  نیاز داشت. بنابراین سفارش نوشتن بیزینس پلن خود را به تیم تخصص طرح توجیهی واگذار نمود.

بیزینس پلن

بیزینس پلن تاسیس کلاب جاز در تورنتو -کانادا

بر اساس بیزینس پلن نوشته شده برای تاسیس کلاب جاز

تاریخچه موسیقی جاز

جاز یک سبک موسیقی است که در آغاز قرن بیستم در ایالات جنوبی ایالات متحده متولد شد و خاستگاه جاز از جوامع آفریقایی-آمریکایی است.

نیواورلئان معمولاً به عنوان پایتخت جاز در جهان در نظر گرفته می شود. جاز نشان‌دهنده یک نتیجه منحصر به فرد از ترکیب فرهنگ‌های آفریقایی و اروپایی است که با بداهه پردازی، هم‌خوانی و معمولاً یک ریتم منظم یا قوی مشخص می‌شود.

سازهای برنجی و بادی چوبی و پیانو به ویژه با جاز مرتبط هستند، اگرچه از گیتار و گاهی اوقات ویولن نیز استفاده می شود.

در طول تاریخ، شاخه‌های مختلف جاز مانند swing, bebop, free jazz, acid jazz, gypsy jazz و غیره متولد شده‌اند.همچنین به عنوان پدر ژانرهای موسیقی مانند فانک و هیپ هاپ در نظر گرفته می شود.

۱۴۰۰ شهریور ۱۷, چهارشنبه

بیزینس پلن

بیزینس پلن  نباید پیچیده باشد. در این راهنمای گام به گام ، به شما نشان می دهم که چگونه به سرعت و به راحتی یک طرح توجیهی بنویسید که نتایج مورد نظر شما را بدست آورد. نگران نباشید ، لازم نیست مدرک شغلی یا حسابداری داشته باشید تا بتوانید یک طرح توجیهی عالی را جمع کنید. این راهنما به شما نشان می دهد که چگونه می توانید برنامه خود را گام به گام و بدون هیچ گونه پیچیدگی و ناامیدی انجام دهید.  میتوانید مشاوره فروش را از ما بگیرید

بیزینس پلن
https://tinyurl.com/business-plan-2050
مدیریت
https://tinyurl.com/asmj8tp8
سفارش بیزینس پلن
https://tinyurl.com/535z6emb
بازاریابی
https://tinyurl.com/cktxm52w
مشاوره 
https://tinyurl.com/2sttux2m
بازارسازی
https://tinyurl.com/632957h5
مشاوره مدیریت
https://tinyurl.com/marketing-0554
مشاوره برندسازی
https://tinyurl.com/feww4d88
مشاوره برندینگ
https://tinyurl.com/business-plan-20600
 


نوشتن یزینس پلن

بیزینس پلن

بیزینس پلن ویزای استارتاپ کانادا

https://bit.ly/business-plan-norway

https://bit.ly/free-word-business-plan

مدیریت

shorturl.at/lvSX8

ادبیات مدیریت

shorturl.at/fgzQS

مشاوره برندسازی و برندینگ

shorturl.at/qstB0

مدیریت منابع انسانی

shorturl.at/koxQZ

مشاوره برندینگ شخصی

shorturl.at/wW489

مدیریت

shorturl.at/hkxET

پرسنال برندینگ

https://rb.gy/ngq3ok

طرح توجیهی

https://rb.gy/psqyvc

ویزای سرمایه گذاری

https://rb.gy/mpku66

بیزینس پلن 

https://t.co/a9lYmf3KgJ?amp=1

مدیریت

https://t.co/xMNowpMsKx?amp=1

سازمان

http://gestyy.com/epwxCn

فروش

http://gestyy.com/epwxVW

تبلیغات

https://cutt.ly/BWJ3K7f

آگاهی از برند

https://cutt.ly/sWJ3BCH


اخبار مدیریت و تجارت